Jaarverslag

Leden

Wie zijn wij? De VAC (Vrijwilligers Advies Commissie Wonen) behartigt de belangen van de woonconsumenten vanuit de visie van de gebruiker en stelt zich tot doel het optimaliseren van de gebruikskwaliteit van woningen en woonomgeving. Wij brengen hiertoe advies uit aan burgemeester en wethouders.

Gidus Buisman – Voorzitter

Ik woon sinds 2003 in Uithoorn in de prachtige wijk Kootpark. Ruim 25 jaar ben ik nu al actief in de bouwbranche. Nieuwe ontwikkelingen volg ik op de voet en wil die kennis gebruiken bij de adviezen die de VAC Uithoorn uitbrengt. Mijn doel is om de kwaliteit van wonen en omgeving in Uithoorn op het hoogst mogelijke niveau te krijgen.


 


 


Dieke Davelaar – Lid

Mede door mijn werk als ergotherapeut ben ik ge´nteresseerd in wonen en de woonomgeving. Mijn kennis zet ik in voor de VAC. Woonachtig in Meerwijk-West. 

 

 

Peter Kruit – Aspirant Lid

Ik ben in 1969 voor het eerst in Uithoorn komen wonen (Europarei, wie niet) en woon sinds 1986 in Meerwijk. Ik heb van origine een bouwkundige achtergrond en heb ik mijn dagelijks werk veel te maken met consumenten die naar een andere (nieuwe) woning verhuizen. De in mijn dagelijkse praktijk opgedane kennis wil ik graag delen met de VAC Uithoorn in de hoop dat wij samen de woonkwaliteit in Uithoorn naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

 

 

 

 

 

 Arne Soels - Aspirant Lid