VAC-vacatures

 

VAC Wonen Venlo is een actieve VAC

Belangrijkste taak is het adviseren [vanaf tekening] van nieuw te bouwen of te renoveren woningen, die gebouwd worden door woningcorporaties.
Belangstelling voor wonen, en hierover willen nadenken en meepraten, is een vereiste voor dit werk. Maar je mag er ook plezier in hebben, of dit vrijwilligerswerk combineren met je studie of werk.
Voor de benodigde vaardigheden [zoals tekening-lezen, technische aspecten en beoordelen van plannen] kun je op onze kosten cursussen volgen. Je kunt eerst een half jaar meedraaien en kijken of het iets voor je is, en dan besluiten of je verder wilt gaan.

Nieuwe leden

Wij zijn op zoek naar een (jong) nieuw lid m/v.

Ons ledenaantal is op peil maar ben je als "jongere" ge´nteresseerd in ons vrijwilligerswerk? Dan houden we graag een plekje vrij!

Ben je altijd al ge´nteresseerd in wonen en/of woningbouw? Heb je oog voor praktische zaken en bruikbaarheid van woningen? Wil je mee adviseren over hoe woningen beter kunnen? Kijk dan eens of het VAC-werk iets voor je is.
Je werkt met een goed ingewerkte commissie met zeer gemotiveerde leden voor tevreden woonconsumenten. Je volgt op onze kosten een op de VAC-werkzaamheden afgestemd scholingsprogramma en je krijgt de mogelijkheid voor het bijwonen van symposia, studiedagen en excursies. Er is ruimte voor eigen inbreng. VAC-werk geeft voldoening en plezier.

Heb je interesse, of wil je meer weten: Stuur of mail je reactie aan het secretariaat van VAC Wonen Venlo, Requesensstraat 26, 5923 CN Venlo.
E-mail: VACwonenVenlo@Gmail.com. Of bel met de voorzitter: 077-351 5876 of 06.27.09.51.77.