U werkt voor een corporatie, gemeente of projectontwikkelaar


Welkom op de website van VACpunt Wonen.

Op deze pagina hebben wij voor u al een selectie gemaakt van alle informatie, die voor u interessant kan zijn. Zo kunt u nog sneller uw weg vinden op onze website.

Over ons
Heeft u nog geen kennisgemaakt met VACpunt Wonen. Lees hier dan meer over onze organisatie.

Wat wij doen
Een uitgebreid overzicht van de activiteiten van VACpunt Wonen

Lokaal advies
Wilt u een VAC-advies aanvragen voor een bouwproject? Hier leest u hoe een lokale Adviescommissie werkt en waar in Nederland er adviescommissies actief zijn. Via ons commissieoverzicht en/of onze plattegrond kunt u in contact komen met de Adviescommissie Wonen die in uw gemeente of regio actief is. Mocht er geen Adviescommissie Wonen in uw buurt zijn, dan kan VACpunt Wonen regelen dat u toch een advies krijgt.

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van VACpunt Wonen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt drie keer per jaar en is speciaal voor professionals in het werkveld van bouwen, wonen en gebruikskwaliteit. Kijk in ons archief voor de nieuwsbrieven vanaf 2008.

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >