Brochures

VACpunt Wonen geeft een aantal brochures uit ter promotie van het VAC-werk:

Onze brochures zijn bijna allemaal gratis. U kunt de folders kostenloos downloaden via deze website. Het is ook mogelijk om n exemplaar per folder te bestellen. Adviescommissies Wonen kunnen meer (gratis) exemplaren bestellen. Lees hier meer over in het besloten gedeelte voor de VAC's. 

 
Gezocht: enthousiaste woonconsumenten
Deze informatieve wervingsfolder biedt informatie voor mensen die belangstelling hebben voor bouwen en wonen en die zich willen inzetten voor woningen met kwaliteit en wijken met karakter. Download de brochure Gezocht: enthousiaste woonconsumenten.        


De bewoner centraal - TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
Compacte brochure over de VAC-organisatie, bestaande uit stichting VACpunt Wonen en het netwerk van Adviescommissies Wonen. Vooral interessant voor gemeenten, corporaties, architecten en projectontwikkelaars. Naast informatie over het opstarten van een Adviescommissie Wonen, worden de producten en diensten van VACpunt Wonen op een rij gezet. Download de folder.


VAC-advies bespaart... kosten, overlast en imagoschade
In tijden van economische recessie en bezuinigingen sturen veel partijen in de bouwsector sterker op de kosten. Het VAC-advies kan hier een nuttige rol bij spelen. Om inzichtelijk te maken dat het VAC-advies veel meer kan opleveren dan het kost, heeft VACpunt Wonen een nieuwe brochure uitgebracht met als titel ‘VAC-advies bespaart … kosten, overlast en imagoschade’.

Kijk voor meer besparingsvoorbeelden op de speciale webpagina.

 

Aan de slag met Adviescommissies Wonen
Wat is gebruikskwaliteit? Wat doet een VAC? Informatieve folder die in het kort weergeeft op welke manier VAC's opkomen voor de belangen van bewoners. Download hier de folder.

 

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >