Actuele cursusinformatie

Reminder aanmelding cursusprogramma najaar 2017

 

Eind mei ontving u de laatste editie van de CursusKoerier. Daarin stond het cursusprogramma voor het najaar gepubliceerd. Misschien genoot u op dat moment van een vakantie en heeft u de oproep gemist.

Om iedereen de mogelijkheid te bieden aan de cursussen deel te nemen, sturen wij u hierbij een reminder. Dus grijp uw kans en geef u op voor de cursus van uw keuze! Klik hier voor het cursusprogramma najaar 2017.

In verband met de e-learning modules voorafgaand aan alle praktijkdagen is het voor de cursussen belangrijk u op tijd op te geven. Voor de Cursus tekening lezen is de uiterste aanmelddatum 1 september 2017.

Gebruik het aanmeldingsformulier scholing najaar 2017 om u aan te melden. Denkt u er aan dit formulier via uw VAC-secretariaat te laten versturen?

Geslaagde studiebijeenkomst Transformatie

 

Op woensdag 14 juni jl. organiseerde VACpunt Wonen een interessante studiebijeenkomst naar een bijzonder transformatieproject in Nieuwegein: Converso.

De deelnemers vonden het inspirerend en leerzaam! Bekijk hier de foto's

Zoals u ziet gaan de cursussen, ondanks de veranderingen in de organisatie, gewoon door. Dus doe mee en vergroot uw kennis!