30 maart 2017

VACpunt Wonen geeft presentatie op Building Holland 2017

Building Holland is een beurs die in het teken staat van innovatie en vernieuwing. Het thema voor 2017 is (Re)Building the Future. Daarmee bedoelt men samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen. Ook VACpunt Wonen geeft een presentatie!

Het thema is een oproep aan de bouw- en vastgoedsector om in te spelen op een sterk veranderende markt n om dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen. Daarvoor moeten oude werkwijzen en business cases doorbroken worden en moeten partijen meer gaan samenwerken. Het doel is dat productinnovaties ontstaan en dat processen worden geoptimaliseerd. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is de gebruiker!

Presentatie VACpunt Wonen
Tijdens de beurs zal Mechtild Linssen namens VACpunt Wonen een presentatie houden tijdens het seminar gezonde gebouwen. Het seminar duurt van 13:00u – 15.30u en is gratis te bezoeken. Andere sprekers zijn onder andere Andre Meester (Vereniging leveranciers Luchttechnische Apparatuur), Harm Valk (Nieman Groep), Marco Hofman (voorzitter NEN) en Wouter Borsboom (TNO)

Building Holland beurs bezoeken?
De beurs is van 11 t/m 13 april 2017 in de RAI in Amsterdam. Meer informatie en aanmelden kan via de volgende link: https://bezoekers.buildingholland.nl/. De toegang is, na registratie via de site, gratis.

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >