12 december 2016

Mechtild Linssen directeur-bestuurder VACpunt Wonen

De Raad van Toezicht van VACpunt Wonen heeft met ingang van 12 december 2016 Mechtild Linssen aangesteld als interim directeur-bestuurder bij VACpunt Wonen.

Mechtild Linssen is bouwkundig ingenieur en heeft sinds 1996 samen met GabriŰlle van Asseldonk een eigen adviesbureau in de volkshuisvesting. Na haar opleiding Bouwkunde aan de TH Delft is zij onder andere werkzaam geweest bij de Nederlandse Woonbond als hoofd Beleid & Onderzoek. Mechtild Linssen is tevens commissaris bij een woningcorporatie.

Mechtild Linssen neemt het stokje over van Margaret Zeeman, die de functie van directeur-bestuurder in de periode augustus–december 2016 heeft ingevuld. De Raad van Toezicht dankt Margaret Zeeman hartelijk voor haar enthousiasme en vruchtbare zoektocht naar partijen met wie de samenwerking kan worden ge´ntensiveerd.

De Raad heeft er alle vertrouwen in dat Mechtild Linssen vorm en inhoud weet te geven aan die samenwerking voor het gezamenlijke doel van de VAC-organisatie: het behartigen van de belangen van de woonconsument en het verbeteren van de woonkwaliteit in Nederland. 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >