28 juli 2015

Vacature Adviseur Wonen (32 uur)

VACpunt Wonen zoekt op korte termijn een:

                       Adviseur Wonen (32 uur)

Bedrijfsprofiel
VACpunt Wonen is het kennis- en adviescentrum voor woonkwaliteit. Het is de overkoepelende organisatie van ruim 100 lokale en regionale Adviescommissies Wonen in ruim 200 gemeenten, bestaande uit deskundige commissieleden. Als woonconsumentenorganisatie maakt VACpunt Wonen zich al 50 jaar sterk voor een optimale gebruikskwaliteit van woning en woonomgeving.

Onze doelstellingen:

  1. Landelijk vertegenwoordigt VACpunt Wonen de belangen van woonconsumenten in het algemeen en van de lokale en regionale Adviescommissies Wonen in het bijzonder.
  2. VACpunt Wonen vergaart, doet onderzoek naar en verspreidt kennis over woonkwaliteit in brede zin.
  3. Deze kennis wordt in de vorm van trainingen, producten en diensten aangeboden aan voornamelijk de lokale en regionale Adviescommissies Wonen en daarnaast aan professionals en particulieren.

Functie-omschrijving
Als adviseur werk je zelfstandig aan het opzetten van projecten en onderzoeken, haal je projecten c.q. opdrachten binnen, signaleer je trends in gebruiks- en woonkwaliteit, draag je bij aan trainingen voor leden uit het netwerk. Tot je aandachtsgebieden behoren wonen, openbare ruimte, wonen en zorg, energiebesparing/duurzaamheid, transformatie en wet- en regelgeving. Je bent een netwerker die de samenwerking zoekt met diverse profit en non-profit organisaties. Je vertegenwoordigt VACpunt Wonen bij overleggen met branche-organisaties, marktpartijen en landelijke overheid en lobbyt om het landelijk beleid voor woonconsumenten vorm te geven.

Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met het wonen en woonkwaliteit.
  • Je hebt een opleiding op (minimaal) hbo of (bij voorkeur) academisch niveau, op het gebied van bouwen, wonen en ruimte.
  • Je hebt ervaring als projectleider en/of onderzoeker: je kunt zelfstandig projecten en onderzoeken opzetten en uitvoeren en je kunt overweg met SPSS.
  • Je kunt zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren en rapporteren.
  • Je kunt spreken voor publiek c.q. trainingen verzorgen over diverse inhoudelijke onderwerpen.
  • Je kunt bijdragen aan het ontwikkelen van cursus- of studiemateriaal.
  • Een ondernemersgeest, affiniteit met vrijwilligers(werk) en organisatiesensitiviteit zijn een pr.

Wat bieden wij?
Bij VACpunt Wonen werk je in een informele organisatie die volop mogelijkheden biedt voor een nieuwe uitdaging en persoonlijke groei. Je werkt met interessante partijen in de profit en non-profit sector en bouwt veel kennis en een netwerk op in het veld van bouwen en wonen. VACpunt Wonen biedt een passend salaris en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Het kantoor is gelegen in Utrecht en goed bereikbaar met trein en auto.

Direct solliciteren
Stuur voor maandag 24 augustus 2015 je brief met CV naar VACpunt Wonen, t.a.v. Jaap Overeem, directeur-bestuurder, info@vacpuntwonen.nl of per post naar VACpunt Wonen, Brennerbaan 106, 3524 BN Utrecht.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Jaap Overeem (directeur-bestuurder) of Nelleke Nelis (adviseur wonen). Beide zijn bereikbaar via tel: (030) 261 04 75 of info@vacpuntwonen.nl.

Klik hier voor de PDF-versie.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >