9 februari 2015

Gezocht: bewoner studentenhuis voor foto in Woonkwaliteit! 

Voor de rubriek 'De bewoner centraal' in het magazine Woonkwaliteit! zijn we op zoek naar een student die gefotografeerd wil worden in zijn/haar studentenhuis.

In het halfjaarlijkse magazine 'Woonkwaliteit' van VACpunt Wonen staat iedere editie in de rubriek 'De bewoner centraal' een foto van een bewoner, inclusief een heel kort interview over zijn/haar huis en de (on)gemakken die hij/zij ervaart.

Voorgaande edities hebben we een bewoner van een aangepaste woning en bewoners van een Passiefhuis geportretteerd. Dit keer zijn we op zoek naar een bewoner van een studentenhuis. Wie kent een student (Utrecht of omgeving) die in zijn/haar studentenhuis op de foto wil? We kunnen helaas geen financiŽle vergoeding bieden, maar de student houdt er wel een leuke foto van een professionele fotograaf aan over!

Kijkje nemen?
Kijk in deze editie van Woonkwaliteit op pagina 4/5 voor de rubriek ‘De bewoner centraal’.

Aanmelden
Ken je iemand die gefotografeerd zou willen worden in zijn/haar studentenhuis, stuur dit bericht dan door! Wil je zelf op de foto? Neem contact op met VACpunt Wonen.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >