20 oktober 2014

Webinar Hoe betrek ik bewoners? 

Hoe zorg ik voor een zo optimaal mogelijke medewerking van bewoners tijdens een renovatie, en krijg ik ze bijvoorbeeld zover dat ze zelf enthousiast meedenken over energiebesparende maatregelen? SBRCURnet organiseert op donderdag 27 november van 12.30 tot 13.30 uur het gratis webinar Hoe betrek ik bewoners?

In slechts 60 minuten hoort u welke concrete kansen u wellicht nog laat liggen, specifiek met het oog op bewonersparticipatie. Gewoon vanachter uw eigen pc of tablet. Laat u inspireren door handige oplossingen van een aantal vooruitstrevende corporaties

Wat kunt u verwachten?
Medezeggenschap is wettelijk geregeld, maar corporaties en bewoners vullen het steeds vaker eigentijds in. Twee vooruitstrevende corporaties vertellen hoe zij te werk gaan:

  • Projectmanager Gerwen van der Linden van Dunavie uit Katwijk legt uit hoe de speciale menukaart en voorlichting werkt die deze corporatie ontwikkelt. Hiermee kunnen huurders bewust kiezen voor extra maatregelen, naast verplichte renovatieonderdelen.
  • Projectco÷rdinator Kyra Geertsema van Provides uit IJsselstein licht toe hoe zij nauw samenwerken met de bewoners om een ingrijpende woningrenovatie in de Oranjebuurt aan te pakken.
  • Nathalie Boerebach vervult namens Aedes de rol van presentator.

Meld u nu aan, dan ontvangt u uiterlijk 24 uur voor het webinar een directe link om in te loggen. Deelname kost niets.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >