21 augustus 2014

VACpunt Wonen hijst vlag op nieuwe locatie!

VACpunt Wonen is vanaf vandaag nog beter herkenbaar op de nieuwe locatie! Vanmorgen werd de nieuwe vlag gehesen door directeur-bestuurder Jaap Overeem.

Wat opvalt is dat het huisnummer 106 prominent op de vlag aanwezig is. Jaap Overeem hierover: "Naast het kantoorpand aan de Brennerbaan 106 ligt het gebouw van Dianed; dit is echter gevestigd op huisnummer 130. Voor onze gasten was dit verwarrend. Daarom hebben we er bewust voor gekozen het huisnummer duidelijk in beeld te brengen."

VACpunt Wonen verhuisde onlangs naar het nieuwe kantoorpand in de Utrechtse wijk Lunetten, op een steenworp afstand van treinstation Lunetten. Zij deelt het kantoorpand met de eerste en oorspronkelijke bewoner woningcorporatie Portaal; ook Vastgoed Onderhoud Centrale (VOC), de Stichting Utrechtse Woningcorporaties (STUW) en Tekenplus zijn in het pand gevestigd.

 

Meer nieuws...

 

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >