21 februari 2014

Bouwplaats 3D Print Canal House open

In het weekend van 1 en 2 maart 2014 gaat de bouwplaats van het 3D Print Canal House in Amsterdam officieel open voor publiek. DUS Architects, Heijmans en de andere partners openen de bouwplaats om de start van de bouw, de voortgang en de opgedane ervaringen met ge´nteresseerden te delen. Voor dit openingsweekend is een speciaal programma samengesteld. Vanaf 4 maart is de bouwplaats wekelijks van dinsdag t/m vrijdag te bezoeken.


Tijdens het openingsweekend kunt u de 3D printer live aan het werk zien. De ‘founding fathers’ van DUS Architects zijn aanwezig om persoonlijk een toelichting te geven op het ontwerp en het 3D printen.

Om het uur zijn er rondleidingen. Neem ook uw smartphone + oortjes mee, zodat u kunt luisteren naar een audiotour. Een unieke kans om de ontwikkeling van het eerste geprinte huis ter wereld van dichtbij te bekijken!

Datum: Zaterdag 1 & zondag 2 maart
Tijd: van 13:00u – 17:00u
Locatie: Tolhuisweg 7, Amsterdam
Tours: 13:00u – 14:00u – 15:00u – 16:00u
Entree: €2,50 per persoon


Meer info: www.3Dprintcanalhouse.com  

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >