20 januari 2014

Bewoners gezocht voor fotoshoot!

Als bewoner weet je zelf het beste hoe jouw huis woont: of je zonder belemmeringen kunt koken, slapen, studeren en ontspannen. Daarom zou de bewoner ook centraal moeten staan in het bouwproces. Helaas gebeurt dat nog lang niet altijd. VACpunt Wonen maakt zich sterk voor een optimale gebruikskwaliteit van woning en woonomgeving.

Om onze boodschap zo goed mogelijk over te brengen op onze doelgroepen maken we gebruik van woord en beeld. En beelden, daar kunnen we er meer van gebruiken. VACpunt Wonen wil de komende tijd haar beeldbank uitbreiden met foto’s van bewoners in hun eigen woning. De foto’s in deze beeldbank willen we in de toekomst gebruiken voor folders, website, flyers en andere communicatiemiddelen.

Wie zoeken we?
VACpunt Wonen is op zoek naar bewoners in alle soorten en maten; oud of jong, allochtoon of autochtoon, volksbuurt of villawijk, strak design of porseleinen herderinnetjes… en alles er tussenin. Iedereen die het leuk vindt om gefotografeerd te worden door een professionele fotograaf mag zich aanmelden.

Wat gaan we doen?
Wilt u meedoen aan onze fotoshoot, dan maken we een afspraak met u wanneer de professionele fotograaf langskomt om foto’s te maken. Het is de bedoeling dat we een activiteit binnenshuis of in de tuin fotograferen,zoals op onderstaande voorbeelden. Bijvoorbeeld: koken, was opvouwen, krant lezen, tuinstoelen neerzetten, TV kijken, etc. De fotoshoot zal ongeveer een uur duren. De bewoner geeft VACpunt Wonen toestemming om de foto’s te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Beloning
De mensen die meedoen krijgen als beloning een grote print (A4-formaat) van hun eigen foto en een eventuele publicatie waarin de foto staat afgedrukt.

Aanmelden
Kent u iemand die het leuk zou vinden om mee te doen aan de fotoshoot? Of wilt u zelf meewerken? Neem dan contact op met Olga Ekelenkamp, communicatieadviseur van VACpunt Wonen, (030) 261 04 75 of info@vacpuntwonen.nl. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.vacpuntwonen.nl.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >