17 januari 2014

VACpunt Wonen zoekt een stagiair 


VACpunt Wonen is op zoek naar studenten afkomstig uit de opleidingen Business IT &Management, CommerciŽle economie, Bouwkunde of Vastgoedkunde die het een uitdaging vinden om een brug te slaan tussen techniek, organisatievraagstukken en gebruikers van producten.

In 2014 wil VACpunt Wonen de Gebruikerstoets Wonen ‘Van Zelfstandig tot Zorg’ herzien. Daarnaast wordt er een energiebesparingswebtool ontwikkeld waarmee enerzijds consumenten worden geÔnformeerd en waarmee anderzijds de wensen en behoeften van consumenten worden verzameld.

De producten en diensten moeten niet alleen bruikbaar en begrijpelijk zijn voor de leden van de Adviescommissies Wonen (vrijwilligers), maar ook streven we ernaar dat ze bekend zijn of worden ťn bruikbaar zijn voor alle consumenten.

De verzamelde kennis en informatie moet ook interessant zijn voor professionals in de bouwkolom. De informatie werkt prikkelend voor partijen in de bouw - en woningmarkt, met als gevolg dat zij hun producten en diensten gaan verbeteren in het belang van de Nederlandse woonconsumenten.

Reactie
Graag ontvangen we je reactie per mail via info@vacpuntwonen.nl.  

Meer informatie
Wil je de complete beschrijving van de stage-opdracht ontvangen, neem dan contact op met Nelleke Nelis of Bart Mulder, adviseurs gebruikskwaliteit bij VACpunt Wonen, tel: (030) 261 04 75.  

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >