11 oktober 2013

Week van de Energierekening 2013

Van 14 tot en met 21 oktober 2013 wordt voor de tweede keer de Week van de Energierekening georganiseerd door het platform Bewoners en Duurzaam Bouwen. In het kader van deze acieweek verzamelde VACpunt Wonen ervaringen van bewoners met energiebesparende maatregelen. Bekijk hun filmpjes en lees hun blogs!

Dit jaar staat de Week van de Energierekening in het teken van kleine aanpassingen op het gebied van energiebesparing. Denk aan het aanbrengen van tochtstrips, radiatorkranen, een brievenbusborstel, zuinige lampen, spaardouchekop en een standby killer.

Filmpjes en blogs van gebruikers
Welke energiebesparende maatregel ook wordt toegepast, het staat of valt met de gebruikskwaliteit van de maatregel! Daarom focust VACpunt Wonen in haar bijdrage aan de Week van de Energierekening op de gebruikskwaliteit en de ervaring van gebruikers.

In de Week van de Energierekening vertellen gebruikers in filmpjes en blogs op de website van VACpunt Wonen over de kleine of grotere energiebesparende maatregelen die zij in hun woning hebben toegepast.

Ook meedoen?
Ook n de Week van de Energierekening blijft VACpunt Wonen gebruikerservaringen verzamelen. Wilt u uw ervaring met energiebesparende maatregelen ook graag delen met andere bewoners? Maak een filmpje (bijvoorbeeld met een mobiele telefoon) of schrijf een blog en stuur het naar info@vacpuntwonen.nl.


 

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >