16 augustus 2013

Nieuwe directeur voor VACpunt Wonen

Jaap Overeem is benoemd tot directeur-bestuurder van VACpunt Wonen. Per 1 september 2013 volgt hij Ineke Werner-van Beek op, die acht jaar aan het roer van de VAC-organisatie stond en nu met pensioen gaat.

Gemotiveerd
Ing. Jaap Overeem MRE (1956) is een ervaren manager en professional op het gebied van bouwtechnische bedrijfskunde, vastgoed en duurzaamheid. Hij is zeer gemotiveerd om het stokje over te nemen van Ineke Werner en zijn ervaring en deskundigheid in te zetten voor de VAC-organisatie.

Loopbaan
Sinds 2010 is Jaap Overeem directeur-eigenaar van Vitaville Vastgoedmanagement, adviesbureau voor een vitale en duurzame woon- en leefomgeving. Daarvoor was hij directeur Projectontwikkeling bij Strukton. Hij studeerde Bouwkunde aan de Hogeschool Utrecht en Bedrijfskunde aan de Hogeschool Amsterdam. Later behaalde hij zijn master Vastgoedkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn loopbaan startte bij woningcorporatie Bo-Ex in Utrecht. Daarna werkte hij bij Ahold Vastgoed, Heilijgers BAM, AM, Bemog, Phanos, voordat hij directeur bij Strukton werd.

Maatschappelijk betrokken
Jaap Overeem is maatschappelijk zeer actief. Vanuit zijn betrokkenheid bij de lokale samenleving ondersteunt hij een plaatselijke organisatie op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast vervult hij maatschappelijke functies, zoals het voorzitterschap van de raad van toezicht van een woningbouwvereniging.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >