25 februari 2013

De Energiewerkplaats organiseert gratis bijeenkomst

'Succesvol zijn door in te spelen op de behoefte van uw klant', zo heet de gratis bijeenkomst die De Energiewerkplaats op 28 maart in Amsterdam organiseert. De bijeenkomst is bedoeld voor lokale bedrijven die zich bezig houden met energiebesparing in de bestaande bouw. Hierbij richten we ons specifiek op bedrijven in en rond Amsterdam.

Na deze bijeenkomst weet u hoe bewoners/gebruikers energiebesparingsmaatregelen ervaren en hoe u hen het beste kunt bedienen met uw product of dienst. Daarnaast ontwikkelt u tijdens de workshops zelf tools die u in de praktijk kunt toepassen.

Bart Mulder van VACpunt Wonen zal vertellen hoe aanbieders tot betrouwbare en klantvriendelijke maatregelpakketten kunnen komen. Er is namelijk van alles mogelijk om energieverbeteringen in woningen door te voeren, maar de berekende besparing komt zelden overeen met het daadwerkelijk energieverbruik.

Wilt u meer weten of meedoen aan deze Energiewerkplaats? Kijk dan op de website van de Energiewerkplaats voor meer informatie.

 

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >