4 februari 2013

Laatste keer: Succesvol adviseren met de ToetsWijzer 2.0

Inmiddels hebben veel van u in de cursus Succesvol adviseren leren werken met de ToetsWijzer 2.0. Het aantal inschrijvingen neemt dan ook gestaag af. Wij gaan er vanuit dat alle VAC-leden het werken met de ToetsWijzer 2.0 inmiddels onder de knie hebben, of ze dit nu in de cursus of intern binnen de VAC geleerd hebben.

Daarom hebben we besloten deze cursus dit voorjaar voor het laatst te geven. Voor nieuwe leden blijft de instructie over de ToetsWijzer 2.0 gehandhaafd. Dit is namelijk een vast onderdeel van de basiscursus VAC-werk in de woningbouw geworden.

Heeft u de cursus in de afgelopen jaren gemist en wilt u deze toch nog volgen? Dan heeft u nog n kans: er is namelijk nog plaats bij de laatste cursus (cursuscode 1304.1, datum: 5 maart 2013). U bent nog van harte welkom om u in te schrijven; doet u dit wel uiterlijk 17 februari 2013. Log in op het besloten deel voor meer informatie over de cursus. Hier kunt u ook het aanmeldformulier downloaden.

 

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >