6 december 2012

Praktijkconferentie 'Klimaatbestendige stad'

Op donderdag 24 januari 2013 organiseren Deltaprogramma Nieuwbouw en Herstructurering, Climate Proof Cities (Kennis voor Klimaat) en STOWA de praktijkconferentie 'Klimaatbestendige stad' (Amersfoort): ontmoeting van onderzoek en praktijk'. De toegang is gratis.

Centraal staan de kansen om slim en kostenefficiŰnt in te spelen op gevolgen van hevige regenval, overstromingen, langdurige hitte en droogte. Deltacommissaris Wim Kuijken opent de conferentie. Gespreksleider is Helga van Leur.

In de parallelsessies in de middag worden de thema’s groen, openbare ruimte, infrastructuur, bouw en waterhuishouding verkend: waar liggen de kansen, welke oplossingen zijn mogelijk?

De bijeenkomst vindt plaats in het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie, aanmelden en het volledige programma: www.rostra.nl.  

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >