26 november 2012

Gratis workshop energiebesparing nieuwbouw groot succes!

In november en december organiseert VACpunt Wonen samen met Agentschap NL drie gratis workshops over energiebesparing nieuwbouw. Inmiddels heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden: een groot succes!

De deelnemers weten na afloop alles over bewonerswensen op energiegebied, zonder zich in de techniek te hoeven verdiepen. Met deze kennis zijn ze in staat om een goed advies uit te brengen over energiebesparende maatregelen bij nieuwbouwplannen. De deelnemers vonden het prettig om te merken dat het onderwerp ook bij andere grote organisaties als Agentschap NL leeft en dat we als VAC-organisatie op de goede weg zijn.

Er worden dit jaar nog twee bijeenkomsten georganiseerd. Ze gaan zeker door, maar er is nog wel plek. Dus meld u nu aan voor deze nuttige bijeenkomst! Deelname is gratis. De bijeenkomsten staan gepland op:

  • 6 december in Utrecht, in het Beatrixtheater aan het Jaarbeursplein. U kunt zich opgeven tot 1 december a.s.
  • 11 december in Den Haag, in het gebouw van Agentschap NL aan de Prinses Beatrixlaan 2. U kunt zich opgeven tot 1 december a.s.

De bijeenkomst start om 13.00 uur met koffie/thee. Daarna worden er twee presentaties gegeven. Daarna bekijken we de tekeningen van een nieuwbouwproject met een hoge energieprestatie. Vervolgens gaan we in groepjes aan de slag met een fase in het bouwproces. We sluiten om 16.30 uur af met een borrel. U kunt zich aanmelden bij Leontine de Groot.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >