25 september 2012

Woonbeurs 2012 van start

Van dinsdag 25 tot en met zondag 30 september vindt de Woonbeurs plaats in Amsterdam. Zes dagen lang is de RAI in Amsterdam een waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur. Of gewoon gek is op alles wat met wonen te maken heeft.

Diverse woonbladen hebben op de beurs complete huizen ingericht. Bezoekers kunnen advies vragen aan professionele interieurstylistes voor kleine of grote veranderingen in hun huis en lezingen bijwonen van bekende ontwerpers . Daarnaast worden natuurlijk de nieuwste woonproducten en trends getoond. De Woonbeurs bestaat dit jaar twintig jaar; reden voor extra veel unieke acties en kortingen.

De beurs is geopend van dinsdag 25 t|m zondag 30 september 2012 van 10.00 – 18.00 uur. Op donderdag 27 en vrijdag 28 september is de beurs tot 22.00 uur geopend. De beurs vindt plaats in de Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam. Meer informatie: www.woonbeurs.nl.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >