7 september 2012

'Echt energie besparen!'

Heel wat Adviescommissies Wonen hebben in de afgelopen periode een WoonKwaliteit Onderzoek Energiebesparing uitgevoerd. Al die onderzoeken bij elkaar leveren veel waardevolle informatie op en leiden tot bruikbare tips voor zowel opdrachtgevers als bewoners.

Deze tips heeft VACpunt Wonen op een rij gezet in drie nieuwe flyers onder de titel 'Echt energie besparen!'. De eerste flyer 'Tips voor energiebesparende maatregelen' is bedoeld voor opdrachtgevers en bevat tips voor het betrekken van bewoners bij de keuze en implementatie van energiebesparende maatregelen. De tweede flyer 'Stappenplan voor een energiezunige woning' is bedoeld voor consumenten en biedt een overzichtelijk stappenplan voor de keuzes die bewoners moeten maken in het proces naar meer energiebesparing in hun (huur- of koop-) woning. De derde flyer 'Checklist tijdens oplevering en daarna' is ook voor consumenten en geeft hen een concrete handvatten voor de de oplevering en daarna.

Bent u als opdrachtgever, als Adviescommissie Wonen of als bewoner, actief bezig met energiebesparing in de bestaande bouw? Dan kunt u deze flyers gratis bestellen.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >