31 mei 2012

Dag van de Bouw 

Op zaterdag 2 juni vindt voor de zevende maal op rij de Dag van de Bouw plaats. De dag is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ die Bouwend Nederland samen met haar leden voert. Op de dag stellen leden van Bouwend Nederland grote en kleine bouw- en infraprojecten open voor het publiek. Zoals wegen, woningen, scholen, kantoorpanden, winkelcentra, tunnels, stations, sportaccommodaties en ziekenhuizen.

Het aanbod aan te bezoeken locaties is verspreid over het land en is zeer divers. Het laat zien dat de sector een belangrijke speler is waar het wonen, werken, bereikbaarheid en recreŰren betreft. Het evenement is in de loop der jaren steeds verder in omvang van het aantal openstellingen en bezoekers gegroeid. Onderzoek toont aan dat 24% van de Nederlandse bevolking de landelijke dag kent. Ook dit jaar zijn er weer om en nabij de 200 projecten open voor het publiek. Dat publiek bestaat traditiegetrouw uit onder meer potentiŰle kopers en gebruikers, relaties van het betreffende bedrijf, ketenpartners, omwonenden, algemeen ge´nteresseerden, jonge instromers en gezinnen van medewerkers van het deelnemende bedrijf.

De dag wordt ieder jaar door weer een andere minister geopend. Dit jaar is dat minister Liesbeth Spies van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zij zal dat doen samen met Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland.

Meer informatie: www.dagvandebouw.nl


 

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >