21 april 2011

VACpunt Wonen verzorgt workshops tijdens symposium Agenschap NL

Energiebesparing door gedragsverandering werkt! Hoe het werkt, wordt verteld op een symposium dat Agentschap NL organiseerde op donderdag 21 april 2011 in Utrecht.

Verschillende sprekers gingen tijdens het ochtendgedeelte in op ervaringen uit de praktijk en onderzoeken naar de be´nvloeding van het menselijk gedrag. Aan het eind van de ochtend lanceerde Agentschap NL de Handleiding Energiebesparing door Gedragsverandering. In de middag was er voor de deelnemers volop gelegenheid om aan de slag te gaan met de eigen vragen rond energiebesparing door gedragsverandering in verschillende workshops.

Bart Mulder, adviseur gebruikskwaliteit bij VACpunt Wonen, heeft een workshop over het project Energie besparen met woonkwaliteit gegeven. Vanwege de grote belangstelling voor dit project heeft hij dezelfde workshop twee keer gedaan. Er waren ruim 250 aanmeldingen voor het symposium.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >