10 januari 2011

Jubileumjaar start met jubileumkorting

In het jubileumjaar krijgen zowel leden als niet-leden korting op de aanschaf van de WoonKwaliteitWijzer.

Het jubileumjaar van de VAC-organisatie begint goed voor mensen die de WoonKwaliteitWijzer willen bestellen. Ht naslagwerk op het gebied van gebruikskwaliteit kan in 2011 besteld worden tegen de jubileumprijs. Niet-leden betalen dit jaar niet € 95, maar € 85 voor deze uitgebreide publicatie. Leden van Adviescommissies Wonen betalen € 39,50 in plaats van € 45.

Bewoners n professionals kunnen alle praktische kennis en informatie over de gebruikskwaliteit van woningen en woonomgeving vinden in de WoonKwaliteitWijzer. De WoonKwaliteitWijzer is een onafhankelijke en onmisbare bundeling van alle kennis en ervaring over woonkwaliteit. De uitgave onderscheidt zich van andere handboeken door de activiteiten van gebruikers in en rond het huis centraal te stellen. De informatie is toepasbaar op nieuwbouw, renovatie en stedelijke vernieuwing.

Wilt u gebruik maken van de jubileumkorting? Ga dan direct naar ons bestelformulier (voor niet-leden)!

 

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >