5 januari 2010

WoonKwaliteitWijzer is herzien 

De WoonKwaliteitWijzer is grondig herzien! Dit naslagwerk is onmisbaar voor iedereen die zich met de woning en woonomgeving bezighoudt.

Bovendien vormt deze uitgave de basis voor de adviezen van lokale Adviescommissies Wonen. Voor professionals in de bouwwereld is de WoonKwaliteitWijzer een ideaal hulpmiddel voor het opstellen van een programma van eisen. Een herziening bleek noodzakelijk, omdat sinds 2004 (uitgave eerste editie WoonKwaliteitWijzer) veel wet- en regelgeving is gewijzigd. Bijvoorbeeld de verlaging van de EPC en wetswijziging rond domotica, maar ook de aanpassing van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het basispakket Woonkeur.

Bent u geïnteresseerd in de geactualiseerde WoonKwaliteitWijzer? Als u al in bezit bent van de oude versie van het naslagwerk, dan kunt u voor € 65 een navulling (zonder map en tabbladen) bestellen. Wilt u de volledige wijzer ontvangen, dan betaalt u € 95.

Adviescommissies Wonen betalen voor de navulling € 30 en voor een complete WoonKwaliteitWijzer € 45.  

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >