23 juni 2008

Nieuwe website VACpunt Wonen online 

VACpunt Wonen heeft een nieuwe website! Aan de vormgeving is niet zoveel veranderd, maar aan de inhoud en de mogelijkheden des te meer! De navigatiestructuur is vereenvoudigd en de teksten zijn geactualiseerd en uitgebreid. In de toekomst willen we de website verder ontwikkelen tot een handige informatiebron voor VAC-leden n externen.

Wegwijs
VACpunt Wonen is ervan overtuigd dat de nieuwe website bijdraagt aan een duidelijke en heldere profilering van haar organisatie. Door de speciale ‘wegwijspagina’s’ kunnen verschillende typen bezoekers makkelijker hun weg vinden op onze site. Op deze pagina’s vinden particulieren, gemeenten, corporaties en projectontwikkelaars een korte impressie van de voor hen meest interessante zaken op de site.

Besloten gedeelte
De nieuwe website heeft nu een besloten gedeelte, dat alleen door VAC-leden bezocht kan worden. Dit ledengedeelte biedt een discussieforum, waarin leden van Adviescommissies Wonen kunnen reageren op diverse stellingen. Zelf een stelling poneren kan natuurlijk ook. Ook vinden leden hier meer informatie over de cursussen (die alleen voor leden toegankelijk zijn), een bestelformulier waar met korting publicaties kunt bestellen, digitale PR-materialen en een archief van de digitale nieuwsbrief. Bovendien kunnen adviescommissies binnen afzienbare tijd via het websitesysteem van VACpunt Wonen een eigen kleine website aanmaken.

 

Meer nieuws...

VAC-advies aanvragen

Gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, maar ook particulieren kunnen hun bouwplannen en omgevingsplannen door een adviescommissie laten toetsen op gebruikskwaliteit.

Lees meer >